Je hebt een mooie camping, waar je veel liefde en energie insteekt. Maar waar blijven al die gasten? Hoe vind je nieuwe gasten en hoe overtuig je ze naar jouw camping te komen? Is je website aantrekkelijk en duidelijk genoeg? En hoe ben je online te vinden?

Wij van De Receptie helpen graag mee meer mensen naar je camping te krijgen. We maken een marketingstrategie en voeren die desgewenst ook uit. Met prikkelende teksten, gerichte campagnes en stralende beelden. Op naar een topseizoen! 

 

20% introductiekorting voor ondernemers
aangesloten
bij De Groene Koepel!

 

wat wij doen

Marketingadvies
We geven graag advies over het verbeteren van je website en manieren om mensen naar je site te krijgen. Bijvoorbeeld via sociale media of Google. We kijken naar wat bij je gasten past, maar ook wat bij jou past! 
Lees verder →

Communicatie à la carte
Als we de strategie hebben bepaald, dan kun je zelf aan de slag óf kunt het aan ons overlaten. We hebben een ‘communicatie menukaart’ samengesteld, waarbij je kunt kiezen uit die onderdelen waarbij je onze hulp wilt gebruiken.
Lees verder →

Wie wij zijn

De Receptie is een dienst van Anoek van der Leest en Stefan Breuer. Met onze jarenlange marketingervaring in de verblijfsrecreatie kennen we alle handigheidjes van het vak. We waren ook nog eens collega’s, dus samenwerken kunnen we als de besten.

Inmiddels zijn we beide als zzp-er aan de slag gegaan: Anoek als tekstschrijver en Stefan als projectmanager. De verblijfsrecreatie blijft trekken. En vooral de kleine campings zitten in ons hart. We denken dat we ondernemers goed kunnen helpen met onze vakkennis. 
Lees verder →

jorge-flores-98842-unsplash.jpg

Waarom je voor ons kiest

De receptie is vaak de eerste entree van een camping. Gasten worden er wegwijs gemaakt, leren er medewerkers en andere kampeerders kennen en kunnen er vragen stellen. Het is een sociale plek waar persoonlijk contact en gastvrijheid voorop staan.

Zo hebben wij De Receptie voor campingeigenaren bedacht. Het is een laagdrempelig startpunt voor het bereiken van meer gasten. Net als jij bieden we een goede prijs-kwaliteitverhouding, werken we snel en betrouwbaar, en vinden we een kop koffie om mee te beginnen heel belangrijk. Behalve een marketingachtergrond hebben we ook nog eens kennis van de sector (en niet alleen als kampeerders!) en praten we duidelijke taal.