De overgrote meerderheid van alle Nederlanders die een vakantie boeken, doet dit online. Bij alle generaties geldt dit voor meer dan 80% van de vakanties. Hoe mooi je camping ook is, je zult deze voornamelijk online goed moeten verkopen. Dat begint bij je website. Is deze aantrekkelijk, overzichtelijk en een goede afspiegeling van de werkelijkheid? Op je website kunnen gasten hun boekingen maken, dus alles moet goed op orde zijn.

Je website is de poort naar je camping, maar is (online) nog niet eens het halve werk. Je zult ook gasten naar je website toe moeten krijgen. Je online aanwezigheid moet overal kloppen, prikkelen en uitnodigen. Denk hierbij aan je gegevens in Google en sociale media, maar ook aan mogelijkheden zoals het versturen van nieuwsbrieven en persberichten. 

Hoe werkt ons marketingadvies?
Wij bekijken graag je huidige marketingactiviteiten en stellen op basis van een gesprek een adviesdocumentje op. Dit gesprek kan telefonisch, maar liever komen we langs (voor een kop koffie). In het adviesdocument sommen we puntsgewijs op hoe je je communicatie kunt verbeteren. En hoe je dus meer gasten kunt krijgen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via info@meldenbijdereceptie.nl