De Receptie is ontsproten uit de hoofden van Anoek van der Leest en Stefan Breuer. Jarenlang waren we collega's bij Stichting De Groene Koepel, waar we de marketing en communicatie verzorgden. Dat hebben we met heel veel plezier gedaan! 

Inmiddels werken we beide als zzp-er, Anoek als tekstschrijver en Stefan als projectmanager. We hebben gezien dat het voor veel camping-eigenaren lastig is om naast al het werk op het terrein ook nog eens tijd in de marketing te steken. Omdat dit onmisbaar is voor een goed gevulde camping, hebben we De Receptie bedacht. We willen camping-eigenaren ontzorgen op marketinggebied, zodat ze meer tijd hebben om te zorgen voor hun eigen gasten. 

Anoek

'In 2017 ben ik een tekstbureau begonnen: Astronaut op aarde. Hier schrijf ik blogs over allerlei onderwerpen, en verhuur ik mezelf als tekstschrijver en communicatie-adviseur. 

Ik vind het belangrijk dat een tekst lekker loopt. Een lezer moet het gevoel hebben dat de tekst voor hem of haar geschreven is. Daarvoor moet je je goed inleven in je lezer. Laat dat nu net een van mijn sterke punten zijn! Hetzelfde geldt voor het contact met een opdrachtgever. Vertalen wat hij of zij wil bereiken vind ik een leuke uitdaging. Samen zorgen we voor een groter bereik: in dit geval meer gasten op je camping.' 
 

STEFAN

'Sinds februari 2018 ben ik werkzaam als zelfstandige projectmanager in de online marketingwereld (oh ja, ik maak ook graag muziek). Moeten er websites, apps, of andere complexe digitale systemen worden gebouwd? Ik begeleid de boel.

Iets begeleiden betekent ook dat je weet hoe het werkt. Door van jongs af aan bezig te zijn geweest met de online uitingen van mijn bandjes, weet ik hoe je snel en efficiënt een mooie website kunt maken en hoe je je socialemediakanalen beheert. Met de combinatie van onze sterke punten kunnen Anoek en ik snel en efficiënt werken. Ik zou zeggen: waar wacht je nog op?'